VASA 2 hanke järjestää linkkihenkilöille yhteisen kehittämistapaamisen

Koulutetut linkkihenkilöt työskentelevät hyvinvointilähetteen saaneiden kanssa. Linkkihenkilöillä on hyvä olla tietämys oman alueensa mahdollisuuksista niin kolmannen sektorin kuin muunkin yhteisön toiminnan osalta. Linkkihenkilökoulutuksessa käydään läpi motivoivan haastattelun, dialogisuuden ja ihmisen kohtaamisen sekä hänen tavoitteiden tukemisen keinoja. Seuraava linkkihenkilökoulutus järjestetään syksyllä 2023, ilmoittautuminen aukeaa kesäkuun aikana.

Hei linkkihenkilö!

Tervetuloa mukaan yhteiseen kehittämistapaamiseen keskiviikkona 14.6. klo 15–16. Luvassa on VASA 2-hankkeen ajankohtaiskatsaus, keskustelua linkkihenkilöiden kuulumisista ja toiveista koskien esimerkiksi jatkokoulutusta. Tapaaminen järjestetään etäyhteydellä. Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittua erikseen.

Linkkihenkilöt ovat avaintoimijoita, joita voidaan kutsua myös hyvinvointivalmentajiksi tai hyvinvointiläheteiksi. Linkkihenkilöllä tulee olla hyvä tietämys alueen mahdollisuuksista niin kolmannen sektorin kuin muunkin yhteisön toiminnan osalta. Myös valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, ihmisen tavoitteiden tukemiseen sekä yhteisön aktivoimiseen ovat tarpeen.

Tervetuloa linjoille!

Liity tapaamiseen tästä!    

Muita uutisia