Hyvinvointilähete - lisää hyvinvointia yhteisöjen ja mielekkään tekemisen avulla

Kenelle hyvinvointilähete sopii?

Hyvinvointilähete on tavoitteellista toimintaa, tavoitteena on lisätä aikuisten arkeen hyvinvointia ja osallisuutta löytämällä sopivaa ja mieluisaa tekemistä.

Lähetettä ei voida kirjata, mikäli esimerkiksi on edennyt muistisairaus, on ympärivuorokautisen hoivan piirissä tai ei ole halukas saamaan lähetettä.

Mikäli lähetteen saajalla on mahdollisia esteitä osallistumiseen, niihin pyritään löytämään ratkaisuja yhdessä.

Hyvinvointilähete logo

Hyvinvointiläheteprosessi

Numero 1

Tarpeiden tunnistaminen ja lähetteen kirjaaminen

Mikäli haluat lisätä hyvinvointia yhteisöjen ja mielekkään tekemisen avulla, voit pyytää sosiaali- ja terveysalan ammattilaista kirjaamaan hyvinvointilähetteen. Mikäli kiinnostuit hyvinvointilähetteestä ilman ammattilaisen vastaanottoa, voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevan linkin kautta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Numero 2

Kohtaaminen

Lähetteen kirjaamisen jälkeen sinut kohdataan motivoivan haastattelun keinoin ja tuetaan linkittymään suoraan toimintaan, kuten esimerkiksi kohtaamispaikalle tai muuhun sopivaan yhteisöön, tarvittaessa hänelle kartoitetaan sopiva linkkihenkilö rinnalla kulkijaksi.

Numero 2

Liittyminen yhteisöön tai mieleiseen toimintaan

Tavoitteena on, että olet hyvinvointilähetteen myötä löytänyt itsellesi mieluista toimintaa, jonka kautta saat arkeesi terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa.

Asiakkaiden kertomaa